Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gelatina
- 500 g de agua
- 1 sobre de gelatina en polvo sabor fresa (aprox. 85 g)
Bebida láctea
- 12 - 24 fresas en cuartos
- 1 limón mediano, entero, lavado y sin pelar
- 40 - 50 g de azúcar
- 400 g de leche desnatada muy fría
- 4 - 8 hojas de menta fresca
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 741 kJ / 177 kcal
- Białko
- 22.4 g
- Węglowodany
- 20.5 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 53.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bizcocho de piña con crema de queso chocolate y frutos secos (Božská mana)
3 Std. 30 Min
Batido de tarta de manzana
30min
Mousse de chocolate blanco y fresa
2 Std. 10 Min
Flan de chocolate blanco
12h 20min
Tartaletas de filo con fresas y queso de cabra
30min
Zumo de tomate con uvas y miel
5 Min
Biscuit de café y dátiles
5 godz.
Arroz con leche danés (Risalamande)
4h 15min
Batido de cerveza
5 Min
Crema de galletas al caramelo
4h 15min
Mousse de café
3h 15min
Espuma de café soluble (Café Dalgona)
5 Min