Urządzenia i Akcesoria
Mixed Seafood Risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
water1500 g
-
fish stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
shallot halved60 g
-
unsalted butter cut in pieces80 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)640 g
-
dry white wine120 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
squid, raw cleaned, cut in pieces (1 cm)200 g
-
sea bass fillets skinless, cut in pieces (2 cm)200 g
-
fresh tuna skinless fillets, cut in pieces (2 cm)400 g
-
large raw prawns, peeled160 g
-
lemons juice only2
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
739.9 mg
Białko
29.8 g
Kalorie
1613 kJ /
385.5 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
24.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Porcini Mushroom Risotto
35 min
Lentil and Chorizo Stew
4 godz.
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 godz. 10 min
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1 godz. 10 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
2 godz.
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Seafood Risotto
40 min