Urządzenia i Akcesoria
Mixed Seafood Risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
water1500 g
-
fish stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
shallot halved60 g
-
unsalted butter cut in pieces80 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)640 g
-
dry white wine120 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
squid, raw cleaned, cut in pieces (1 cm)200 g
-
sea bass fillets skinless, cut in pieces (2 cm)200 g
-
fresh tuna skinless fillets, cut in pieces (2 cm)400 g
-
large raw prawns, peeled160 g
-
lemons juice only2
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
739.9 mg
Białko
29.8 g
Kalorie
1613 kJ /
385.5 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
24.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 h 30 min
Pulled Pork Burgers
4 h 50 min
Cod with citrus butter
50 min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1 h
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Sicilian Salad
30 min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Dairy-free Seafood Risotto
45 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 h
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1 h 15 min
Seafood Risotto
40 min