![Mixed Seafood Risotto Mixed Seafood Risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1422e295-1614-48e0-b1cd-ab9997e83b8c/Derivates/9ec2f6cf-cfe5-47e3-99dc-18c5d2990b52.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g water
- 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 60 g shallot, halved
- 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 640 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)
- 120 g dry white wine
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- 200 g squid, raw, cleaned, cut in pieces (1 cm)
- 200 g sea bass fillets, skinless, cut in pieces (2 cm)
- 400 g fresh tuna, skinless fillets, cut in pieces (2 cm)
- 160 g large raw prawns, peeled
- 2 lemons, juice only
- 1 bunch fresh parsley, leaves only, roughly chopped, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1613 kJ / 385.5 kcal
- Białko
- 29.8 g
- Węglowodany
- 24.8 g
- Tłuszcz
- 16.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.5 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 739.9 mg
Alternatywne przepisy
Seafood Risotto
40 分钟
Serrano Ham and Asparagus Soup
45 分钟
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40 分钟
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 分钟
Porcini Mushroom Risotto
35min
Polenta with Rich Meat Ragu
1h 10min
Lentil and Chorizo Stew
4 Std.
Creamy Mushroom Soup; Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h 5min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1小时
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30min
Seafood Salad with Pearl Barley
1hod. 35min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1h 15min