Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- agua, para cocinar
- ½ cdita de sal
-
100
g de tocino, en cubos (aprox. 1 cm)
lub 100 g de jamón, en cubos (aprox. 1 cm) - 20 g de aceite vegetal
- 60 g de agua
- pimienta negra molida, para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2436.1 kJ / 582.3 kcal
- Białko
- 17.8 g
- Węglowodany
- 61 g
- Tłuszcz
- 22.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.8 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 487.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta cremosa con calabacitas
45min
Pasta a la boloñesa de hongos
20 Min
Pasta con verduras verdes
45min
Penne con espinaca y salchicha
30min
Risotto con calabaza y tocino
25 Min
Helado de yogur y fresa
5h
Trifle de verano de ricotta y bayas
30min
Cerdo con crema de hinojo y puré de verduras
1 Std.
Pasta con lentejas y chorizo
35min
Bases - Brócoli y salsa de tomate
2 Std. 5 Min
Coliflores gratinadas
25 Min
Pasta con pesto de arúgula
30min