Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de eneldo fresco
- 1000 g de agua
- 1 cdita de sal fina
- 350 g de arroz basmati
- 400 g de chícharos, frescos
- 1 cdita de hebra de azafrán
- 30 g aceite vegetal
- 200 g queso feta, desmoronado
- 50 g semillas de granada
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1656 kJ / 395 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ceviche de hongos
10min
Papas con especias
1h
Taboule
15 min
Estofado picoso de berenjena
30min
Arroz al cilantro
35min
Curry de lentejas con coliflor rostizada en cocción lenta TM6
16h
Curry con verduras
1h 10min
Curry de papa (Ala hodi)
40min
Curry de lentejas (dahl)
30min
Nam prik pao (pasta de chile tailandés)
10min
Salsa de espárragos
25min
Sopa de frijoles Toscana
50min