Urządzenia i Akcesoria
Arroz Persa con eneldo y granada
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 porción
Składniki
-
10 g de eneldo fresco
-
1000 g de agua
-
1 cdita de sal fina
-
350 g de arroz basmati
-
400 g de chícharos frescos
-
1 cdita de hebra de azafrán
-
30 g aceite vegetal
-
200 g queso feta desmoronado
-
50 g semillas de granada
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
13 g
Kalorie
1656 kJ /
395 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PERSA & VEGETARIANO
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Arroz basmati
40 min
Chilli de vegetales TM6
4 godz. 30 min
Ensalada de trigo bulgur, frijoles y atún TM6
45 min
Aderezo de jengibre y naranja
5 min
Curry de papa (Ala hodi)
40 min
Kebbes vegetarianos de habas
1 godz. 40 min
Croquetas de coliflor
35 min
Crema vegana de acelgas
30 min
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35 min
Mermelada de chalote
30 min
Pan árabe de comino
40 min
Ratatouille
40 min