Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 500 g de jitomate, en mitades
- 20 g de puré de jitomate
- 20 g de aceite de oliva
- 1 ramita de romero, sólo las hojas
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 1 cdita de sal, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1778 kJ / 425.1 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 81.3 g
- Tłuszcz
- 6.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 7.2 g
- Sód
- 650 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz blanco con verduras
40min
Arroz primavera
40min
Frijoles de la olla
2h
Sopa de lentejas
1h 30min
Taboule
15min
Frijoles negros
14 godz.
Frijoles refritos
25min
Frijoles charros
35min
Curry verde thai vegetariano
35min
Sopa de lentejas con camote y pasta
35min
Sopa de verduras y albóndigas
40min
Frijoles puercos
15min