
Urządzenia i Akcesoria
Brodo vegetale a Cottura Lenta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
3 vasetti
Składniki
-
400 g di misto di verdure (sedano, carota, cipolla) a pezzi
-
1 cipolla con la buccia, a metà
-
100 g di funghi freschi
-
50 g di pomodoro a pezzi
-
2 spicchi di aglio con la buccia
-
2 foglie di alloro fresche
-
10 grani di pepe nero
-
2 rametti di timo fresco
-
2 rametti di rosmarino fresco
-
1500 g di acqua
-
2 cucchiaini di sale
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Kalorie
640 kcal /
2675 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
116 g
Błonnik
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cottura Lenta
25 Przepisów
Włochy
Włochy