Brodo vegetale a Cottura Lenta

Brodo vegetale a Cottura Lenta

4.9 26 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
3 vasetti

Składniki

  • 400 g di misto di verdure (sedano, carota, cipolla) a pezzi
  • 1 cipolla con la buccia, a metà
  • 100 g di funghi freschi
  • 50 g di pomodoro a pezzi
  • 2 spicchi di aglio con la buccia
  • 2 foglie di alloro fresche
  • 10 grani di pepe nero
  • 2 rametti di timo fresco
  • 2 rametti di rosmarino fresco
  • 1500 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale

Wartości odżywcze na 1 vasetto

Kalorie 640 kcal / 2675 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 116 g
Błonnik 6.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...