Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti Vongole
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water cold, for purging
-
fresh clams1000 g
-
water1900 g
-
dried spaghetti (cooking time 11 minutes)320 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
fine sea salt plus extra for seasoning1 tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
garlic cloves2
-
dried chilli flakes1 tsp
-
dry white wine50 g
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
795.5 mg
Białko
34.3 g
Kalorie
2510 kJ /
600.5 kcal
Tłuszcz
21.5 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
30.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sheek Kebab
1 godz. 10 min
Cuttlefish Salad with Water Spinach
45 min
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
10 min
Popcorn Prawns with Vegan Aioli and Cocktail Sauce
45 min
Basil pesto
Brak ocen
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1 godz. 15 min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 godz. 25 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Prawn Tacos
30 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 godz. 40 min
Potato and Vegetable Purée
40 min