Urządzenia i Akcesoria
Miso Soup with Vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
oil10 g
-
fresh shiitake mushrooms quartered200 g
-
carrots cut in matchsticks150 g
-
leeks cut in matchsticks95 g
-
liquid vegetable stock900 g
-
miso40 g
-
water80 g
-
firm tofu cubed (1 cm)250 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
spring onions cut in thin slices (3 mm)6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
377 kJ /
90 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Korean Ramen with Tofu
50min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1h
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Lemongrass Tempeh
1h 15min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30min
Tofu stew
30min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min