Miso Soup with Vegetables

Miso Soup with Vegetables

4.3 102 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • oil
    10 g
  • fresh shiitake mushrooms quartered
    200 g
  • carrots cut in matchsticks
    150 g
  • leeks cut in matchsticks
    95 g
  • liquid vegetable stock
    900 g
  • miso
    40 g
  • water
    80 g
  • firm tofu cubed (1 cm)
    250 g
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • spring onions cut in thin slices (3 mm)
    6

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 90 kcal / 377 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...