Urządzenia i Akcesoria
Penne with Mussels
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
4 - 5 sprigs fresh coriander, leaves onlyfresh flat-leaf parsley leaves only4 - 5 sprigs
-
water250 g
-
fresh mussels scrubbed and debearded1000 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
shallots halved30 g
-
garlic cloves3
-
⅓ tsp dried chilli flakes, small, deseededfresh red chilli (opcjonalnie) small, deseeded1
-
dry white wine (opcjonalnie)50 g
-
cherry tomatoes halved120 g
-
tomato purée40 - 50 g
-
salt1 pinch
-
penne or similar short dried pasta350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
2011 kJ /
480 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
5.5 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Penne with mussels
1 godz. 5 min
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
8 godz. 40 min
Spaghetti Bloody Brain (TM6 & TM5)
13 godz. 30 min
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
40 min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30 min
Spaghetti Carbonara
25 min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 min