Urządzenia i Akcesoria
Tomato rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 portions
Składniki
-
onions cut in halves150 g
-
garlic cloves2
-
200 g canned tomatoesfresh tomatoes cut in halves200 g
-
olive oil50 g
-
long-grain rice (not parboiled)400 g
-
salt2 tsp
-
water1200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
1009 kJ /
241 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1 godz. 20 min
Boiled eggs
20 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Chopped vegetable salad
10 min
Steamed rice
25 min
Fruit nectar
10 min
Apple tart
1 godz.
Apple cake
1 godz.
Potato and vegetable purée
45 min
Potato cakes
45 min
Pitta bread
2 godz.
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.