Urządzenia i Akcesoria
Tomato rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 portions
Składniki
-
onions cut in halves150 g
-
garlic cloves2
-
200 g canned tomatoesfresh tomatoes cut in halves200 g
-
olive oil50 g
-
long-grain rice (not parboiled)400 g
-
salt2 tsp
-
water1200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
1009 kJ /
241 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Cereal and fruit purée
20 min
Lemon cake
2 godz.
Chopped vegetable salad
10 min
Green pancakes with ham and cheese
55 min
Potato and vegetable purée
45 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 min
Minestrone
45 min
Baguette
3 godz. 45 min
Baked spinach and eggs
40 min
Ratatouille
40 min