Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
garlic cloves2
-
cherry tomatoes halved350 g
-
salt2 pinches
-
water1200 g
-
dried spaghetti320 g
-
fresh basil leaves for garnishing10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
218.8 mg
Białko
15 g
Kalorie
1949.6 kJ /
466 kcal
Tłuszcz
16.4 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
64.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Bacon Spaghetti
35 Min
Chicken and Mushroom Rice
55 Min
Salmon and Mushroom Rice
1 Std.
Batch-Cooking: Warm Vegetable Salad; Tomato and Mushroom Spaghetti; Chicken with Rice and Pepper Sauce
1 Std.
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 Min
Spicy Beef with Red Peppers
30 Min
Lemonade
5 Min
Lime and Lemonade
5 Min
Meatballs in Tomato Sauce
1 Std. 10 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min