Baked spinach and eggs

Baked spinach and eggs

4.5 40 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • frozen spinach leaves defrosted
    500 g
  • hard cheese for grating (e.g. Gruyère, Cheddar, Parmesan)
    50 g
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • salt
    1 tsp
  • flour
    50 g
  • milk
    500 g
  • butter
    30 g
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch
  • eggs
    6

Wartości odżywcze na 6 portions

Kalorie 1905 kcal / 7961 kJ
Białko 87 g
Tłuszcz 141 g
Węglowodany 69 g
Błonnik 12.5 g
Tłuszcz nasycony 52.8 g
Sód 3711 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...