Urządzenia i Akcesoria
Baked spinach and eggs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
frozen spinach leaves defrosted500 g
-
hard cheese for grating (e.g. Gruyère, Cheddar, Parmesan)50 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt1 tsp
-
flour50 g
-
milk500 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
eggs6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Sód
3711 mg
Białko
87 g
Kalorie
7961 kJ /
1905 kcal
Tłuszcz
141 g
Błonnik
12.5 g
Tłuszcz nasycony
52.8 g
Węglowodany
69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy pea soup
40 min
Pearl rice meatballs
Brak ocen
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Chicken with red peppers
1 godz. 5 min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Focaccia with onions
2 godz.
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 min
Creamy mushroom soup
20 min
Stir-fried vegetables
10 min
Creamy courgette soup
25 min