Cauliflower soup with bacon dust
TM6 TM5

Cauliflower soup with bacon dust

4.7 (517 ocen)

Składniki

Bacon dust

  • 150 g rindless bacon rashers

Cauliflower soup

  • 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
  • 900 g water
  • 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 950 g cauliflower, cut into small florets (3 cm)
  • 2 pinches sea salt, to taste
  • 3 pinches ground black pepper, to taste
  • 25 g butter or olive oil, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
725.5 kJ / 172.7 kcal
Białko
12.9 g
Węglowodany
4.6 g
Tłuszcz
10.3 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Błonnik
5.5 g
Sód
1069.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy