Urządzenia i Akcesoria
Beef ragu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
olive oil30 g
-
garlic cloves3
-
red onion cut into quarters225 g
-
celery stalks cut into pieces (approx. 3 cm)100 g
-
carrot cut into pieces (approx. 3 cm)180 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh sage leaves only2 sprigs
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
dried bay leaves2
-
dry red wine250 g
-
beef chuck steak cut into pieces (approx. 2-3 cm)1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
tomato paste50 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
white sugar1 - 2 pinches
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
Parmesan cheese shaved, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
471.6 mg
Białko
39.6 g
Kalorie
1691.2 kJ /
402.7 kcal
Tłuszcz
23.9 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and cashews
55 min
Shepherd's pie
55 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Beef and potato massaman curry
2 godz. 10 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 godz. 40 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Apricot chicken risotto
30 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Chicken pesto pasta
30 min