Urządzenia i Akcesoria
Paprika chicken with sour cream sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only6 sprigs
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
sweet paprika3 tsp
-
tomato paste40 g
-
white wine100 g
-
water50 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sour cream plus extra for serving100 g
-
skinless, boneless chicken thighs trimmed (optional) and cut into halves1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
427.8 mg
Białko
46.2 g
Kalorie
2324.8 kJ /
553.5 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
15.2 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Beef stroganoff
35 min
Sticky sesame chicken
40 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min
Chicken Caesar pasta salad
55 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Red pesto chicken salad (Skinnymixers)
35 min
LCHF chicken Kyivs (Skinnymixers)
40 min
Meatballs in red pepper sauce
30 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min