!["Hug in a mug" chicken soup "Hug in a mug" chicken soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0416FC14-854F-4480-9EDA-69B9237741D5/Derivates/615533E9-E5F0-4F56-B88B-186FA79A94CF.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 stalk celery, cut into pieces
- 100 g fresh brown mushrooms, cut into halves
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 50 g salted butter, cut into pieces
- 500 g chicken breast fillets, cut into pieces (2 cm)
- 50 g plain flour
- 2 pinches ground black pepper
- 800 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tip)
- fresh crusty bread, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1663.4 kJ / 396.1 kcal
- Białko
- 35.2 g
- Węglowodany
- 30.9 g
- Tłuszcz
- 13.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.6 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 1101.3 mg
Alternatywne przepisy
Aussie potato salad
1 Std. 30 Min
Vegetable stock paste
30 min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min
Zucchini slice
45 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Beef ragu
1h 25min
Creamy chicken cauliflower soup
40 min
Tuna mornay
45 min
Apricot chicken risotto
30 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Chunky bolognese
50min