Urządzenia i Akcesoria
"Hug in a mug" chicken soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
carrot cut into pieces1
-
celery cut into pieces1 stalk
-
fresh brown mushrooms cut into halves100 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
salted butter cut into pieces50 g
-
chicken breast fillets cut into pieces (2 cm)500 g
-
plain flour50 g
-
ground black pepper2 pinches
-
water800 g
-
Chicken stock paste (see Tip)1 tbsp
-
fresh crusty bread to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1101.3 mg
Białko
35.2 g
Kalorie
1663.4 kJ /
396.1 kcal
Tłuszcz
13.6 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
30.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cottage pie
1 godz. 30 min
Vegetable stock paste
30 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Steamed rice
25 min
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
40 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 min
Apricot chicken risotto
30 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Tuna mornay
45 min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min