Cream of tomato soup
TM6 TM5

Cream of tomato soup

4.6 (210 ocen)

Składniki

  • 1 garlic clove
  • 50 g onions, cut into halves
  • 30 g butter or olive oil
  • 700 g fresh tomatoes, cut into halves
  • 70 g tomato paste
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp sugar
  • 1 tsp dried oregano or dried mixed herbs
  • 500 g water
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tip)
  • 100 g pouring (whipping) cream
  • 2 - 4 fresh basil leaves, plus extra for garnishing
  • 1 sprig fresh parsley, leaves only

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
864.3 kJ / 205.8 kcal
Białko
2.5 g
Węglowodany
9.9 g
Tłuszcz
16.8 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Błonnik
3.3 g
Sód
912.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy