
Urządzenia i Akcesoria
Cream of tomato soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
onions cut into halves50 g
-
butter or olive oil30 g
-
fresh tomatoes cut into halves700 g
-
tomato paste70 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
dried oregano or dried mixed herbs1 tsp
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tbsp
-
pouring (whipping) cream100 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing2 - 4
-
fresh parsley leaves only1 sprig
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
205.8 kcal /
864.3 kJ
Białko
2.5 g
Tłuszcz
16.8 g
Węglowodany
9.9 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Sód
912.7 mg