Urządzenia i Akcesoria
Creamy coconut chicken curry (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
cauliflower cut into florets (approx. 4 cm)600 g
-
fresh ginger10 - 15 g
-
garlic clove1
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves, plus extra cut into slices for garnishing (optional)1 - 2
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
olive oil20 g
-
tandoori paste (see Tips)90 g
-
tomato paste30 g
-
water100 g
-
almond meal (see Tips)20 g
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (approx. 3 cm)500 g
-
salt1 tsp
-
coconut cream90 g
-
fresh coriander leaves only, torn into pieces, for garnishing6 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1025.3 mg
Białko
20.1 g
Kalorie
1003.9 kJ /
239 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
6.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Korma spice blend
5 min
Tandoori paste
5 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min
Chicken korma with cashews
30 min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 min