Urządzenia i Akcesoria
Chicken pesto pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
zucchini cut into pieces200 g
-
fresh basil leaves only6 - 8 sprigs
-
basil pesto (see Tips)190 g
-
water380 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
chicken thigh fillet cut into strips (approx. 5 x 2 cm)500 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried penne pasta350 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
frozen peas150 g
-
Parmesan cheese shaved, for garnishing50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
279.2 mg
Białko
43.8 g
Kalorie
2712.8 kJ /
645.9 kcal
Tłuszcz
21.9 g
Błonnik
15.8 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
60.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Shepherd's pie
55 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 godz. 40 min
Apricot chicken risotto
30 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min