Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di radice fresca di zenzero
- 150 g di peperone, privato dei semini e a tocchi (3-4 cm)
- 150 g di cipolla in quarti
- ½ spicchio di aglio senz'anima
- 1 peperoncino secco (opcjonalnie)
- 1 cucchiaino raso di sale
- 20 g di aceto di vino bianco
- 20 g di acqua
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 42.1 g
- Tłuszcz
- 1.5 g
- Błonnik
- 7.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa di pomodori, pancetta e paprika
45min
Salsa alle arachidi
1h 20min
Vinaigrette orientale al coriandolo
10 dk
Condimento balsamico ai mirtilli
10 dk
Salsa selinuntina
15 min
Salsa satay
20min
Salsa bois boudran
10 dk
Crema spalmabile alle erbe aromatiche
8h 15min
Salsa piccante con cipollotti e coriandolo
10 dk
Zuppa Thai piccante di pesce
40min
Composta di melanzane e peperoni
1h 45min
Salsa ai capperi
10 dk