Urządzenia i Akcesoria
Risolatte basmati
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
15 porzioni
Składniki
-
1000 g di latte
-
1 stecca di vaniglia i semini estratti
-
50 g zucchero
-
100 g di riso basmati (cottura 10 minuti)
-
30 g di farina di riso
-
cannella in polvere (opcjonalnie) a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
2.8 g
Kalorie
355 kJ /
85 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Riso basmati
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Purè di ceci al curry (vegan)
35 min
Fagiolini piccanti con arachidi
30 min
Mug cake al limone e mandorle
20 min
Crêpes di farina di castagne con composta di mele
1 godz.
Revani (Dolce al semolino e limone)
45 min
Brownies alla barbabietola
1 godz.
Risolatte
1 godz.
Crema di riso
55 min
Porridge con composta di pere
25 min
Crema di fagioli cannellini al profumo di mare (vegan)
15 min
Hummus di fagioli e yogurt
15 min
Porridge di avena e mele
25 min