![Crema di formaggio all'aneto Crema di formaggio all'aneto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/38eac8e3-eb0a-4ea5-8239-bf72870a7e8f/Derivates/f590dd4e-dc46-4aea-9234-595c8044c512.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
60
g di Gouda a pezzi (2-3 cm)
lub 60 g di Fontina a pezzi (2-3 cm) - 1 spicchio di aglio
- 6 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 241 kJ / 57 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gazpacho fragole e pomodoro
2h 10 min
Salsa all'arancia
25 menit
Insalata riccia con pere e Gorgonzola
50min
Salsa olandese
30min
Ceviche di salmone
48 godz. 15 min
Tortini al caramello
1j
Flan patissier
2 Std.
Couscous con pollo, agnello e salsiccia piccante
1 Std. 10 Min
Bicchierini di semolino alla prugna e cipolla
30min
Zuppa harira marocchina
40min
Bicchierino di latte e caffè
1 Std. 30 Min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15 min