Crema di formaggio all'aneto
TM31 TM5 TM6

Crema di formaggio all'aneto

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 60 g di Gouda a pezzi (2-3 cm)
    lub 60 g di Fontina a pezzi (2-3 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 6 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 250 g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
241 kJ / 57 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy