Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
60
g di Gouda a pezzi (2-3 cm)
lub 60 g di Fontina a pezzi (2-3 cm) - 1 spicchio di aglio
- 6 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 241 kJ / 57 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vellutata di verdure e ortiche con granola aromatica
1 Std. 15 Min
Budino al cioccolato bianco e caramello
24h 30 min
Salsa appetitosa
10min
Mousse di yogurt con salsa alle albicocche
6sa 15 dk
Pudding di pane caramellato
5h
Salsa alle arachidi
1h 20min
Crema all'aglio
50min
Budino al mango e cioccolato con sciroppo allo zenzero
3 Std. 30 Min
Salsa inglese al ribes
20min
Mousse di ricotta a Varoma
35min
Mousse allo yogurt
2 Std. 40 Min
Coppette di crema pasticcera alle castagne
30min