Pizza Gourmet con spada affumicato e nocciole
TM5 TM6

Pizza Gourmet con spada affumicato e nocciole

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • 250 g di acqua
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 500 g di farina di farro
  • 10 g di sale + q.b.
  • 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 100 g di insalata valeriana, lavata
  • 100 g di carpaccio di pesce spada affumicato
  • 100 g di nocciole sgusciate
  • 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2937 kJ / 702 kcal
Białko
27.5 g
Węglowodany
79.4 g
Tłuszcz
30.5 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Błonnik
12.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy