Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato
- 500 g di farina di farro
- 10 g di sale + q.b.
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di insalata valeriana, lavata
- 100 g di carpaccio di pesce spada affumicato
- 100 g di nocciole sgusciate
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2937 kJ / 702 kcal
- Białko
- 27.5 g
- Węglowodany
- 79.4 g
- Tłuszcz
- 30.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.5 g
- Błonnik
- 12.8 g
Alternatywne przepisy
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2 Std. 10 Min
Focaccia al farro farcita
3 godz. 45 min
Focaccia ai cereali
2h 5min
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3 godz. 10 min
Schiacciata integrale con finocchi e pesce spada
40 min
Panini di segale
12h
Pizza al salmone
1h 15min
Focaccia alla farina di farro
2h 30min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4 godz.
Pizza alla farina di farro
2 Std. 10 Min
Focaccia pugliese
1h 10 min
Pizza alle tre farine
1 Std. 55 Min