![Salsa al formaggio di pecora Salsa al formaggio di pecora](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DB02FCDC-BBE2-4356-BA4C-028FB9593649/Derivates/3187F7AB-DF57-4384-AB93-25E47E24E5AF.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di pomodori maturi in quarti
- 20 g di burro
- 100 g di formaggio di pecora a pezzi
- 50 g di panna acida (30% di grassi)
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di origano secco
- 2 rametti di basilico fresco, le foglie lavate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 777 kJ / 185 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spezzatino di manzo danese
30 min
Smoothie al mango
10min
Caldo poblano
35 min
Pan de muerto
6 Std. 10 Min
Salsa di cozze al curry
Brak ocen
Patate Dauphine
1h 50min
Langos
5h 10 min
Insalata di broccoli con bacche di goji
10min
Pancakes dolci o salati
Brak ocen
Fonduta svizzera
20 min
Torta tripla al cioccolato
3 godz. 55 min
Riso al curry gamberi e verdure
40 min