Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de poivron rouge
- 160 g de sucre en poudre
- 250 g de framboises fraîches
- 6 œufs, blancs et jaunes séparés
- 250 g de mascarpone
- 8 biscuits à la cuillère
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1316 kJ / 312 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 30.8 g
- Tłuszcz
- 17.9 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tiramisu fraise rhubarbe
2 godz. 35 min
Bavarois pêche et fruits d'été
12h 45min
Cheesecake framboises
5h
Glace à la fève tonka et copeaux de chocolat
12h 30min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12h
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4h
Cheesecake fraise-citron vert
5h
Fraisiers façon tiramisu
12h 30min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2h 30min
Tarte au citron meringuée sans œuf
3h
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12h 30min
Tiramisu framboises-fraises
3h