Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de poivron rouge
- 160 g de sucre en poudre
- 250 g de framboises fraîches
- 6 œufs, blancs et jaunes séparés
- 250 g de mascarpone
- 8 biscuits à la cuillère
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1316 kJ / 312 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 30.8 g
- Tłuszcz
- 17.9 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verrines à l'orange
1 godz. 15 min
Tartare de crevettes et fenouil aux agrumes, crème de ricotta Passion et baies roses
15 Min
Bouchée croquante à l'abricot
24h 55min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Tarte aux fraises et lemon curd
1 godz.
Blanc-manger fraise rhubarbe
40min
Sabayon au citron
15 Min
Verrine exotique
5 min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3h 50min
Fraisiers façon tiramisu
12 godz. 30 min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Tarte au citron
12 Std.