Baccalà con cavolo verza e ceci

4.8 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 800 g di acqua
  • 300 g di foglie di cavolo verza a pezzi
    300 g di cime di rapa, a pezzi
  • ½ cucchiaino di sale
  • 450 - 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
  • 250 g di ceci bianchi in scatola sgocciolati e sciacquati
  • 8 spicchi di aglio
  • 80 g di olio extravergine di oliva

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 636.6 kcal / 2663.6 kJ
Białko 80.8 g
Tłuszcz 24.3 g
Węglowodany 20.9 g
Błonnik 6.4 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Sód 8798.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...