Baccalà con cavolo verza e ceci

Baccalà con cavolo verza e ceci

4.8 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • di acqua
    800 g
  • di foglie di cavolo verza a pezzi
    300 g
    300 g di cime di rapa, a pezzi
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
    450 - 500 g
  • di ceci bianchi in scatola sgocciolati
    250 g
  • spicchi di aglio
    8
  • di olio extravergine di oliva
    80 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 376 kcal / 1572 kJ
Białko 27.9 g
Tłuszcz 22.8 g
Węglowodany 14.9 g
Błonnik 7.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...