
Urządzenia i Akcesoria
Baccalà con cavolo verza e ceci
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
-
di acqua800 g
-
di foglie di cavolo verza a pezzi300 g
-
di sale½ cucchiaino
-
di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)450 - 500 g
-
di ceci bianchi in scatola sgocciolati250 g
-
spicchi di aglio8
-
di olio extravergine di oliva80 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
376 kcal /
1572 kJ
Białko
27.9 g
Tłuszcz
22.8 g
Węglowodany
14.9 g
Błonnik
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Oggi... Baccalà
10 Przepisów
Włochy
Włochy