韩式牛肉海带汤

韩式牛肉海带汤

3.6 5 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 牛肉 切小片(约1厘米厚)
    200 克
  • 芝麻油 冷榨的
    1 汤匙
  • 酱油 可选择日式酱油或柴鱼酱油
    5 汤匙
  • 蒜头
    2 瓣
  • 新鲜海带
    25 克
  • 1500 克
  • ½ 茶匙
  • 京葱 斜切片
    50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 11.355 g
Kalorie 448 kJ / 107 kcal
Tłuszcz 5.509 g
Błonnik 0.634 g
Węglowodany 2.753 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...