Urządzenia i Akcesoria
韩式牛肉海带汤
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
牛肉 切小片(约1厘米厚)200 克
-
芝麻油 冷榨的1 汤匙
-
酱油 可选择日式酱油或柴鱼酱油5 汤匙
-
蒜头2 瓣
-
新鲜海带25 克
-
水1500 克
-
盐½ 茶匙
-
京葱 斜切片50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
11.355 g
Kalorie
448 kJ /
107 kcal
Tłuszcz
5.509 g
Błonnik
0.634 g
Węglowodany
2.753 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
韩式风味餐
10 Przepisów
Chiny
Chiny