Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g d'eau
- 2 c. à café de sel, et plus pour saler
- 250 g de petits pois frais, écossés
- 175 g de crème liquide
- 75 g de lait
- 160 g de fromage de chèvre frais, coupé en morceaux de 2 cm
- du sel
- du poivre moulu
- 10 g de beurre
- 2 œufs
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1468 kJ / 352 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 29 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5min
Flan de carotte au romarin et au chèvre
1h
Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic
50 Min
Petit flan de chou-fleur aux saint-nectaire et curry
1h
Soufflé aux courgettes et au gorgonzola
1 Std. 20 Min
Flan de carotte, gouda et cumin
50 Min
Flans de potiron et magret fumé
1h 15min
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55 Min
Cake épinard-ricotta
55 Min
Roulé aux épinards, saumon et fromage à tartiner
50 Min
Petit flan au roquefort et brocoli
40min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45min