香椿炖蛋

香椿炖蛋

3.7 6 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 香椿 去除根部
    65 克
  • (约5克)
    1 茶匙
  • 约200克
    4 颗
  • 生抽
    5 克
  • 按步骤添加
    700 克
  • 麻油
    5 克
  • 蒸煮用
    500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 2 人份

Sód 2675.9 mg
Białko 27.6 g
Kalorie 1501 kJ / 359 kcal
Tłuszcz 22.5 g
Błonnik 25 g
Tłuszcz nasycony 6.1 g
Węglowodany 12.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...