Urządzenia i Akcesoria
香椿炖蛋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
香椿 去除根部65 克
-
盐 (约5克)1 茶匙
-
蛋 约200克4 颗
-
生抽5 克
-
水 按步骤添加700 克
-
麻油5 克
-
水 蒸煮用500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 人份
Sód
2675.9 mg
Białko
27.6 g
Kalorie
1501 kJ /
359 kcal
Tłuszcz
22.5 g
Błonnik
25 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
地道中国菜:春天的鲜美
10 Przepisów
Chiny
Chiny