Urządzenia i Akcesoria
葱烤大排浇头
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
2 人份
Składniki
-
猪大排肉 去骨,约1.5厘米厚450 克
-
蛋1 颗
-
白胡椒粉1 小撮
-
老抽1 茶匙
-
盐¼ 茶匙
-
淀粉15 克
-
料酒5 克
-
油50 克
-
葱 洗净沥干50 克
-
油适量
-
水15 克
-
老抽10 克
-
生抽10 克
-
糖20 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
433.8 mg
Białko
46.3 g
Kalorie
4004 kJ /
957 kcal
Tłuszcz
73.5 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
405.5 g
Węglowodany
27.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一起吃面吧
11 Przepisów
Chiny
Chiny