葱烤大排浇头

葱烤大排浇头

4.7 56 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
2 人份

Składniki

  • 猪大排肉 去骨,约1.5厘米厚
    450 克
  • 1 颗
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 老抽
    1 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 淀粉
    15 克
  • 料酒
    5 克
  • 50 克
  • 洗净沥干
    50 克
  • 适量
  • 15 克
  • 老抽
    10 克
  • 生抽
    10 克
  • 20 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 433.8 mg
Białko 46.3 g
Kalorie 4004 kJ / 957 kcal
Tłuszcz 73.5 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 405.5 g
Węglowodany 27.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...