Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 65 g de farine de châtaigne
- 500 g de lait
- 60 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 100 g de caramel liquide
- 600 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 613.6 kJ / 146.1 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 25.9 g
- Tłuszcz
- 2.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 38.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau façon panettone
3u.
Fiadone Corse
50 Min
Fiadone au citron
50 Min
Polenta de châtaigne
30 Min
Gâteaux de foies de volaille aux noisettes
1 Std.
Crème de marrons
45min
Gratin de fenouil au chèvre
1 Std. 5 Min
Tourte sucrée aux blettes
1 Std. 30 Min
Cake aux marrons sans gluten
45min
Aubergines à la bonifacienne
2 Std.
Clafoutis figues-amandes
50 Min
Flan d'aubergine
1 Std.