Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de tomates bien mûres, coupées en quatre
- 125 g de jus de tomates
- 1 c. à café de vinaigre de xérès
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel de céleri
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 213 kJ / 50 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jus de tomate
5 min
Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre
20 min
Velouté glacé aux petits pois
40 min
Bloody Mary
5 min
Tarte fraîcheur à la courgette
1h
Bavarois tomate-fraise
2 godz. 25 min
Cocktail du printemps
5 min
Mélange pour fromage frais ou crudités
Brak ocen
Gnocchi au safran et sauce à la salade de Trévise
1sa 30 dk
Salade pamplemousse-crevettes, glace au wasabi
12h
Tequila au citron vert
5 min
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1h 15 min