
Urządzenia i Akcesoria
Sumo de clementina e cenoura
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 copos
Składniki
-
açúcar25 g
-
cenoura cortada em pedaços100 g
-
gengibre cortado em tiras (2 mm aprox.)1 cm
-
clementinas s/ casca e s/ pele branca6
-
canela em pó½ c. chá de
-
água450 g
-
cubos de gelo200 g
Wartości odżywcze na 1 copo
Kalorie
99.3 kcal /
415.3 kJ
Białko
1.5 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
27 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Momentos de partilha
15 Przepisów
Portugalia
Portugalia