Coelho à transmontana

Coelho à transmontana

4.5 25 ocen
Przygotowanie 4 godz.
Czas całkowity 7 godz. 30 min
6 doses

Składniki

  • coelho cortado em pedaços pequenos
    750 g
  • sal
    2 c. chá de
  • pimenta
    ½ c. chá de
  • dentes de alho
    2
  • salsa
    15 g
  • vinho branco
    200 g
  • azeite
    10 g
  • presunto em cubos
    150 g
  • caldo de carne caseiro líquido (ver dica)
    300 g
  • pimento vermelho cortado em pedaços
    75 g
  • pimento verde cortado em pedaços
    75 g
  • tomate em pedaços
    300 g
  • cenoura cortada em pedaços
    100 g
  • cebola cortada em lâminas
    100 g
  • colorau
    1 c. chá de
  • açafrão-da-índia
    1 c. chá de
  • amido de milho
    25 g
  • sumo de limão (½ unid. aprox.)
    20 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 282 kcal / 1177 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...