Urządzenia i Akcesoria
Janek's Chicken Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (4 cm)4
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
fine sea salt1 tsp
-
carrots peeled, cut in pieces (1 cm)2
-
celeriac peeled, cubed (2 cm)100 g
-
white cabbage finely shredded100 g
-
fresh porcini mushrooms halved5
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnishing3 sprigs
-
lovage (opcjonalnie)2 sprigs
-
water1500 g
-
vermicelli broken in pieces (3 cm)100 g
-
fresh dill leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
722.1 mg
Białko
42.6 g
Kalorie
1501.8 kJ /
358.9 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 godz. 10 min
Baby-friendly Chicken and Barley Soup
1 godz. 15 min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2 godz. 40 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45 min
Steamed Salmon with Courgetti
35 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Coconut Prawn Soup
45 min
Stracciatella Soup
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Chicken and Barley Stew
50 min