Urządzenia i Akcesoria
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
olive oil80 g
-
leeks white part only, sliced (1 cm)400 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)500 g
-
water900 g
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbledvegetable stock paste2 heaped tsp
-
ground nutmeg to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
soya mince200 g
-
sweet paprika2 tsp
-
ground cayenne pepper2 pinch
-
beef mince broken in pieces200 g
-
soy cream plus extra for drizzling150 g
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing½ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
105.4 mg
Białko
38.4 g
Kalorie
2859.5 kJ /
683.4 kcal
Tłuszcz
33.2 g
Błonnik
14.2 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
56.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 min
Jewish Chicken Soup
50 min
Pumpkin Seed Butter
35 min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2 godz. 40 min
Mussels with Leek and Coconut Sauce
Brak ocen
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 godz. 30 min
Gluten-free Sponge Cake
1 godz. 10 min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15 min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 godz. 20 min
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
1 godz. 5 min
Gluten Free Savoury Pancakes with Seafood
1 godz.
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min