Urządzenia i Akcesoria
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
olive oil80 g
-
leeks white part only, sliced (1 cm)400 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)500 g
-
water900 g
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbledvegetable stock paste2 heaped tsp
-
ground nutmeg to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
soya mince200 g
-
sweet paprika2 tsp
-
ground cayenne pepper2 pinch
-
beef mince broken in pieces200 g
-
soy cream plus extra for drizzling150 g
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing½ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
105.4 mg
Białko
38.4 g
Kalorie
2859.5 kJ /
683.4 kcal
Tłuszcz
33.2 g
Błonnik
14.2 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
56.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35 min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Melon and Cucumber Sour (Mocktail)
10 min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 godz.
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Orange Dyed Eggs
55 min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25 min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1 godz. 10 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.