Urządzenia i Akcesoria
Rosemary Mashed Root Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
carrots cut in pieces (approx. 2-3 cm)200 g
-
sweet potatoes cut in pieces (approx. 2-3 cm)500 g
-
potatoes cut in pieces (approx. 2-3 cm)500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
dried rosemary to taste2 - 3 pinches
-
extra virgin olive oil plus extra for serving30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
465 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
812 kJ /
194 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgetti with Bolognese Sauce
40 min
Leek and Potato Soup
40 min
Pasta alla Nerano
40 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Steamed Carrots and Parsnip Batons
25 min
Steamed Green Beans and Helda Beans
20 min
Steamed Broccoli and Courgettes
15 min
Versatile Smooth Soup
45 min
Grated Parmesan Cheese
5 min
Baby-friendly Veg-loaded Chilli Con Carne with Brown Rice
1 godz. 10 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30 min