Urządzenia i Akcesoria
Rosemary Mashed Root Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
carrots cut in pieces (approx. 2-3 cm)200 g
-
sweet potatoes cut in pieces (approx. 2-3 cm)500 g
-
potatoes cut in pieces (approx. 2-3 cm)500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
dried rosemary to taste2 - 3 pinches
-
extra virgin olive oil plus extra for serving30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
465 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
812 kJ /
194 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and Potato Soup
40 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Red lentil and carrot patties with schug sauce
20 min
Steamed Carrots and Parsnip Batons
25 min
Steamed Broccoli and Courgettes
15 min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15 min
Versatile Smooth Soup
45 min
Maple-glazed Carrots
45 min
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30 min
Baby-friendly Butternut and Sage Soup
40 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min