Manteiga de pera, baunilha e gengibre
TM6 TM5

Manteiga de pera, baunilha e gengibre

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 600 g pera s/ casca, cortada em pedaços (3 cm aprox.) (ver dica)
  • 20 g gengibre cortado em fatias (2 mm aprox.)
  • 80 g açúcar mascavado
  • 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
  • 1 vagem de baunilha, só as sementes

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
714.4 kJ / 170.8 kcal
Białko
0.8 g
Węglowodany
44 g
Tłuszcz
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
4.8 g
Sód
8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy