Sopa de couve-flor e bacalhau com bacon
TM6 TM5

Sopa de couve-flor e bacalhau com bacon

4.6 (19 ocen)

Składniki

  • 100 g cebola cortada em pedaços
  • 100 g bacon em cubos
  • 40 g azeite
  • 600 g couve-flor, so os floretes (2-3 cm aprox.)
  • 600 g água
  • 2 c. chá de sal
  • ½ c. chá de pimenta branca
  • 500 g filetes de bacalhau fresco s/ pele cortados em pedaços (3-4 cm aprox.)

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
1438 kJ / 344 kcal
Białko
28 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
3.5 g
Sód
1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy