Piza de batata-doce

Piza de batata-doce

4.3 59 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 unidades

Składniki

Base
  • batata-doce cortada em pedaços
    120 g
  • flocos de aveia
    75 g
  • ovo
    1
  • azeite
    10 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
Molho de tomate
  • tomate em pedaços
    800 g
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • pimento vermelho cortado em pedaços
    150 g
  • azeite
    50 g
  • dentes de alho
    2
  • cominhos
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • sal
    ½ c. chá de
  • manjericão
    5 - 10 folhas de
  • orégãos
    1 c. chá de
  • Queijo mozarela de búfala q.b. p/ finalizar
  • Cogumelos frescos laminados q.b. p/ finalizar
  • Folhas de espinafres q.b. p/ finalizar

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 632 kcal / 2640 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 59 g
Błonnik 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...