Urządzenia i Akcesoria
Chocolate brownie trifle
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 6 godz.
12 portions
Składniki
Chocolate brownie
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing230 g
-
Rapadura sugar or raw sugar440 g
-
baking powder1 tsp
-
Dutch cocoa powder70 g
-
plain flour100 g
-
dark chocolate (min. 55% cocoa solids), broken into pieces200 g
-
sea salt1 pinch
-
eggs4
-
natural vanilla extract1 tbsp
Chocolate custard
-
milk chocolate broken into pieces200 g
-
eggs2
-
full cream milk500 g
-
cornflour40 g
Raspberry coulis
-
fresh raspberries or frozen raspberries, thawed250 g
-
caster sugar100 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
Mascarpone layer
-
mascarpone cheese500 g
-
caster sugar100 g
-
eggs separated3
-
sea salt1 pinch
-
Drambuie (50 g)6 tbsp
-
fresh raspberries or frozen raspberries, thawed and well drained, plus extra for garnishing250 g
-
milk chocolate shaved, for garnishing50 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
425.1 mg
Białko
17 g
Kalorie
3606 kJ /
859 kcal
Tłuszcz
47 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
28.4 g
Węglowodany
96 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rocky road with vanilla bean marshmallow
3 godz. 30 min
Salted caramel slice
2 godz. 30 min
Lemon meringue pie
3 godz.
Chocolate chip cookies
50 min
Profiteroles
2 godz.
Buttercream icing
10 min
Magic chocolate sauce
10 min
White chocolate and raspberry self-saucing pudding
1 godz.
Black forest pavlova stack
5 godz. 30 min
White chocolate fudge
3 godz. 10 min
Mixed berry pavlova stack
5 godz. 30 min
Chocolate fondant cake
40 min