
Urządzenia i Akcesoria
Galette des rois alle mele caramellate
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz.
8 porzioni
Składniki
Pasta sfoglia
-
farina tipo 00 + q.b.300 g
-
di burro congelato, a tocchetti300 g
-
di sale2 pizzichi
-
di acqua150 g
Caramello al burro salato
-
di burro morbido a pezzi150 g
-
di fior di sale (Maldon)2 cucchiaini rasi
-
di zucchero200 g
-
di panna (min. 30% di grassi)240 g
Composta di mele
-
di mele sbucciate e a tocchetti (2-3 cm)400 g
Terminare la preparazione
-
uovo sbattuto1
-
fagiolo secco1
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
476 kcal /
1986 kJ
Białko
5.3 g
Tłuszcz
33.1 g
Węglowodany
38.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dolci sorprese
11 Przepisów
Włochy
Włochy