
Urządzenia i Akcesoria
Torta di farro al cacao e pere (vegan)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 fette
Składniki
-
di farina di farro200 g
-
di zucchero di canna integrale100 g
-
di cacao amaro in polvere100 g
-
di olio di semi di mais120 g
-
di bevanda a base di riso300 g
-
di lievito in polvere per dolci1 bustina
-
pere sbucciate, private del torsolo e a metà (500 g circa)3
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
228 kcal /
954 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
24 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vegan
60 Przepisów
Włochy
Włochy