Torta di farro al cacao e pere (vegan)

Torta di farro al cacao e pere (vegan)

3.1 43 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 fette

Składniki

  • 200 g di farina di farro
  • 100 g di zucchero di canna integrale
  • 100 g di cacao amaro in polvere
  • 120 g di olio di semi di mais
  • 300 g di bevanda a base di riso
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci
  • 3 pere sbucciate, private del torsolo e a metà (500 g circa)

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 228 kcal / 954 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 24 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...