Torta di farro al cacao e pere (vegan)

Torta di farro al cacao e pere (vegan)

3.1 42 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 fette

Składniki

  • di farina di farro
    200 g
  • di zucchero di canna integrale
    100 g
  • di cacao amaro in polvere
    100 g
  • di olio di semi di mais
    120 g
  • di bevanda a base di riso
    300 g
  • di lievito in polvere per dolci
    1 bustina
  • pere sbucciate, private del torsolo e a metà (500 g circa)
    3

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 228 kcal / 954 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 24 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...