Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di farina di farro
- 100 g di zucchero di canna integrale
- 100 g di cacao amaro in polvere
- 120 g di olio di semi di mais
- 300 g di bevanda a base di riso
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 3 pere, sbucciate, private del torsolo e a metà (500 g circa)
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 954 kJ / 228 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema pasticcera (vegan)
15 Min
Crostata integrale alle fragole
1 Std. 5 Min
Muffin al farro e fondente
40 Min
Torta della nonna (vegan)
4 godz.
Biscotti con i semi (vegan)
2h 40min
Plumcake pesche e farro con latte di soia
1 godz. 10 min
Salame di cioccolato (vegan)
2 Std. 10 Min
Plumcake allo yogurt di soia (vegan)
1 Std.
Torta al cocco (vegan)
55 Min
Pasta frolla al farro (vegan)
2h 40min
Biscotti rustici, farro cioccolato e cannella
40 Min
Torta integrale di mele
45 Min