
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 brins de basilic frais équeutés
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel (opcjonalnie)
- 2 pincées de poivre blanc moulu (opcjonalnie)
- 20 g de sucre en poudre (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 316 kcal / 1311.1 kJ
- Białko
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 28.9 g
- Węglowodany
- 11.6 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.4 g
- Sód
- 470.7 mg