Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 brins de basilic frais, équeutés
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel (opcjonalnie)
- 2 pincées de poivre blanc moulu (opcjonalnie)
- 20 g de sucre en poudre (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1311.1 kJ / 316 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 11.6 g
- Tłuszcz
- 28.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.4 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 470.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poisson vapeur, poêlée de chanterelles et carottes au beurre persillé
40min
Crêpe Belle-Hélène
40min
Crème fouettée au citron
10min
Mayonnaise
5 Min
Crème fouettée aux mûres
15 min
Crème anglaise
15 min
Lieu et pommes de terre vapeur, sauce beurre blanc au citron vert
40min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 min
Chantilly au chocolat
2 Std. 10 Min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2 Std. 20 Min
Mousse chocolat-tonka
4h 20 phút
Choux chantilly et fruits rouges
2h