Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 brins de basilic frais, équeutés
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel (opcjonalnie)
- 2 pincées de poivre blanc moulu (opcjonalnie)
- 20 g de sucre en poudre (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1311.1 kJ / 316 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 11.6 g
- Tłuszcz
- 28.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.4 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 470.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mayonnaise
5min
Crème fouettée
10min
Tarte fraise, chantilly et pistache
40min
Crème fouettée aux mûres
15min
Crème fouettée au citron
10min
Fruits frais, crumble de sarrasin et crème chantilly
40min
Œufs à la neige au coulis de poires
3h 55min
Chantilly au chocolat
2h 10 min
Blancs en neige
5min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2h 20min
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Mousse chocolat-tonka
4hod. 20min