
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g de biscuits au beurre, type petits-beurre
- 50 g de beurre allégé à 40% m.g.
- 4 feuilles de gélatine alimentaire
- 200 g de crème liquide entière bien froide
- 2 c. à soupe d'eau
- 2 citrons jaunes
- 300 g de fromage frais allégé, à tartiner
- 80 g de sucre en poudre
- 1 citron vert en rondelles
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 490 kcal / 2003 kJ
- Białko
- 10 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Węglowodany
- 8 g