
Urządzenia i Akcesoria
Gâteau petit-déjeuner
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 parts
Składniki
-
150 g de flocons d'avoine
-
2 bananes mûres (200 g env.), coupées en morceaux
-
2 œufs
-
100 g de yaourt nature
-
2 c. à café de cannelle en poudre
-
1 c. à café de levure chimique
-
1 c. à café d'érythritol vanillé maison (opcjonalnie)
-
50 g de baies de goji
-
30 g d'amandes effilées
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
294 kcal /
1249.5 kJ
Białko
12.8 g
Tłuszcz
10.3 g
Węglowodany
37.5 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
235 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Allégé en glucides
10 Przepisów
Francja
Francja