Gâteau petit-déjeuner

Gâteau petit-déjeuner

3.8 61 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 parts

Składniki

  • 150 g de flocons d'avoine
  • 2 bananes mûres (200 g env.), coupées en morceaux
  • 2 œufs
  • 100 g de yaourt nature
    100 g de fromage blanc nature
  • 2 c. à café de cannelle en poudre
  • 1 c. à café de levure chimique
  • 1 c. à café d'érythritol vanillé maison (opcjonalnie)
  • 50 g de baies de goji
    100 g de myrtilles, fraîches
  • 30 g d'amandes effilées
    20 g de noix de coco déshydratée et râpée

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 294 kcal / 1249.5 kJ
Białko 12.8 g
Tłuszcz 10.3 g
Węglowodany 37.5 g
Błonnik 7.5 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 235 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...