Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de flocons d'avoine
- 2 bananes mûres (200 g env.), coupées en morceaux
- 2 œufs
-
100
g de yaourt nature
lub 100 g de fromage blanc nature - 2 c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de levure chimique
- 1 c. à café d'érythritol vanillé maison (opcjonalnie)
-
50
g de baies de goji
lub 100 g de myrtilles fraîches -
30
g d'amandes effilées
lub 20 g de noix de coco déshydratée et râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1249.5 kJ / 294 kcal
- Białko
- 12.8 g
- Węglowodany
- 37.5 g
- Tłuszcz
- 10.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 7.5 g
- Sód
- 235 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake poire-sarrasin
1 Std. 15 Min
Gâteau d'avoine et de fruits secs à la vapeur
1 Std. 15 Min
Gâteau de quinoa au chocolat
2h 35min
Galettes de flocons d'avoine, pommes et raisins
40 dk
Pain au yaourt et aux amandes
1sa 20 dk
Le pain bannique
30 dk
Pudding banane-raisin sans sucre ajouté
1sa
Muffins aux épluchures de pomme
1sa
Gâteau revigorant
1sa
Scones au son d'avoine
35 Min
Gâteau au yaourt de brebis
40 dk
Pain protéiné au fromage blanc
1sa