Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de beurre, en morceaux
- 2 bananes bien mûres, en morceaux
- 3 œufs
- 170 g de farine avec poudre à lever incorporée
- 110 g de sucre roux
- 100 g de fromage blanc, 0% m.g.
- 2 c. à café d'extrait de vanille
- 1 c. à café d'huile de tournesol
- 1000 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1175 kJ / 281 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 13 g
Alternatywne przepisy
Galettes de flocons d'avoine, pommes et raisins
40min
Biscuits au sirop d'érable
1 Std. 25 Min
Gâteau petit-déjeuner
40min
Banana bread aux cacahuètes et aux noix
55 Min
Cookies carotte, orange et flocons d'avoine
40min
Gâteau banane-coco
1 Std. 10 Min
Perles du Japon coco-banane
30min
Banana bread
1h 50min
Banana bread aux dattes
1 Std. 10 Min
Cake moelleux coco-banane
1 godz. 5 min
Gâteau à la banane, au chocolat et flocons d'avoine
55 Min
Pain protéiné au fromage blanc
1 Std.