
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte feuilletée
- 100 g de beurre préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)
- 100 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 45 g d'eau froide
- 1 pincée de sel
Les oignons caramélisés et le montage de la tarte
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g d'oignons jaunes coupés en quartiers ou en rondelles (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 244.7 kcal / 1017.7 kJ
- Białko
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 17.2 g
- Węglowodany
- 18 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.5 g
- Sód
- 216.2 mg