Wersje kompatybilne
Bachour: Fondue tropical de maracuyá, chocolate y brioche
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Brioche
- 90 g de mantequilla sin sal, en cubos, a temperatura ambiente
- 185 g de harina de trigo
- 1 cdita de levadura seca instantánea o 10 g de levadura fresca
- 2 huevos
- 4 yemas de huevo
- 20 g de azúcar refinada
- 10 g de jarabe de glucosa o azúcar invertido
- 1 cda de leche entera
- 1 cdita de sal fina
Fondue
- 180 g de chocolate con leche
- 60 g de chocolate amargo
- 240 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 120 g de pulpa de maracuyá
- 60 g de licor de naranja o durazno
- 10 piezas de fresas, enteras
- 2 piezas de plátano, en rebanadas
- 150 g de piña, en cubos
- 2 piezas de carambola (estrella), en rebanadas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1605 kJ / 382 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 266 mg
Alternatywne przepisy
Taco Sushi
1h
Fideos a la Carbonara
Brak ocen
Sorbete de champán y toronja
8u. 15min
Capuchino helado de kiwi y albahaca
3h
Cosmoktail
5min
Calzones
1h 30min
Bachour: Tartas de frambuesa con chocolate
2h 30min
Shrub de frambuesa TM6
128hod. 10min
Bombones moldeados de frambuesa
2h
Mini eclairs de frambuesa
3h
Helado de canela
12 godz.
Tamales Oaxaqueños
2h 30min