Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de queso parmesano, cortado en trozos
Espárragos al vapor
- 600 g de agua, para el Varoma
- 400 g de espárragos verdes
Tomahawk <br>
- 1 tomahawk rib eye steak, 6 cm de grosor
- 300 g de zanahorias
- 200 g de papas cambray
- 1 cda aceite de oliva
Salsa bernesa
- 50 g de echalot
- 50 g de vinagre
- ½ cdita de estragón seco
- 200 g mantequilla
- 4 yemas de huevo
- 30 g de agua
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra recién molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 7732 kJ / 1831 kcal
- Białko
- 107 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 145 g
- Tłuszcz nasycony
- 71 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 1841 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ceviche de marlin
25 Min
Salsa catsup TM6
1 Std. 15 Min
Rub de hierbas finas
5 Min
Camarones a la mantequilla de ajo
35min
Huevos benedictinos
1 Std.
Pannacotta tropical
1 Std.
Sal roja
5 Min
Mantequilla de espinaca y cilantro
15 Min
Pasta Alfredo con pollo en cocción lenta TM6
3 Std. 35 Min
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM6
2 Std. 5 Min
Camarones a la hierba de limón
1 Std.
Camarones con chicharrón y salsa de mango
40min